Selecteer een pagina

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Open Training

Personal Training

Personal Training Duo

Small Group Training (3 tot 6 Personen)

Voedingsschema’s

Trainingsschema’s

0,- Inschrijf Kosten

Reviews

Gezellige en sympathieke mensen! Daarnaast goede workouts.! Je hebt echt ’t gevoel dat je getraind hebt als je klaar bent! Ook de voedingschema’s zijn top! Die worden zelfs tot in de diepste details met voorbeelden naar je opgestuurd!”

Sander

We zijn begonnen met personal training bij Juni: een combinatie van krachttraining, conditietraining en met een persoonlijk voedingsschema. Er wordt goed gekeken naar je individuele doelen en het voedingsschema wordt op maat gemaakt op basis van je normale eetgewoonten en indien nodig of gewenst aangepast. Ze zijn heel flexibel met bijv. een keer een personal training verzetten als je een keer verhinderd bent. De individuele lessen zijn pittig, maar erg afwisselend, geen training is hetzelfde!

Corine

“Bij JP-Workout weet je 100% zeker dat je het maximale eruit haalt. Juni is enorm gedreven en extreem motiverend. Ik heb geen training gemist! En smoesjes? Dacht het niet… Behalve het keiharde trainen weet Juni ook perfect wat ik wel en niet kan en kan met aanwijzingen van de fysio ook revaliderend sporten.”

Manuel

“Sinds ik bij Juni train ben ik alleen maar meer van sporten gaan houden. Ik begon met 1x per week en ga nu met liefde 3x per week! Of naja, tot de spierpijn komt… Gelukkig is dat het waard! Ik voel mezelf sterker worden en zit beter in mijn vel! JP Workout is echt een aanrader voor iedereen die wilt knallen!”

Tunç